Teks Kekanan Continu 3. Ini Adalah Code HTML Teks Berjalan Kekanan Secara Continu Welcome to my cyute diary, and enjoy my story..

Selasa, 27 September 2011

they coloured my days;)

assalamu'alaikum everyone;)

ekceli, kepalaq sdang nyut.nyutt..but, time open folder2 pict dalam lappy, rasa macam mau update blog quickly.. [long time juga x' update blog]
isshh,,if klian tau, muka dah brasa merah2 jambu coz brani exis dkt blog stelah lama x' update..
ngeheheh,,;pp [malu.malu;')]

sometimes, klau sdg duduk alone macam skrang brasa sgt lonely lah.. [buka enpon, typing, send ,call, blablablablaaa..] well, honestly I miss all lovely people arround me;) ..
time hve fun ngan mreka, muka x' prnah kusut. hangout, joking,  laugh, smile, scream.. orang2 dah kata gila pun qt x' care..then time mau pisah, balik rumah  dah baru muka kusut, diam ala2 orang alim bersahaja yg mau senyum pun amat sangat mahal.. [eeeh,, yelahh..coz klau qt smile sndiri dkt angkot orang pikir qt crazy kan?? ngehehheh;pp

eeehh wahai orang2 beriman,, hrgai & sayangi mereka yg slalu ada utk anda [yg x' da iman jga baca;p]

sometimes, rasa kesal pun ada time hangout bersama.. but, dats cliche lah. prasaan orang tak semua sama. maybe, tnpa qt tau sometimes mreka mnahan kesal dgn prilaku qt. 
^___^

berada dkat dgan mereka yg qt sayang & juga sayang dgn qt memang superbbbezt tau!

 wit m luvly momma..

 wit my luvly sweety kezen ever..
seyesly I miss u so much dear sizt.. x' sabar tunggu holiday tiba then, qt jalan2 dkt Aussie, ok?? ngeheeehh;p

 anak buah dlm rumah,,
gos! thre's no word to describe about her naughty! but, ttaplah q syg adikk q lekat2

 friendship;)
new friends in univ yg alwys colouring hari2 q everyday

 anak buah encem mickoo

 bestfren wit om putih, ^^
#no comment, but seyesly dia amat baik#

 wit m nice kezen, superb baik,smart,encem++ ok? rugi,klau anak gadis tolak dia;pp

 kpompong XL

 positive community
seyesly, time dkat with mereka smuwa problem hilang dah.. yg ada just semangat! keep fighting,ok?

 wit my nice aunty en her sweeeeettttz children
ahhhh,, aunty yg paling setia dngar curhat2 q

eeeeehhh, tiba2 q teringin celebrate party dkt rumah q, so qt smuwa bolehlah kumpul2;)
last but not the least ::
I don't have time to hate people who hate me. coz, I'm too busy loving people who love me;)
need translate? 
open google translate..! teeeheee


thanks for reading this entry;)


4 komentar:

  1. cocok banget dengan judulnya, beraneka foto dan warna.
    ehhh maaf baru ketemu lagi dengan Miss Nea

    BalasHapus
  2. hayyy sweettyy,, fotonya kurang banayk. hehehehe

    BalasHapus
  3. eh itu mamanya? koq muda banget?

    BalasHapus