Teks Kekanan Continu 3. Ini Adalah Code HTML Teks Berjalan Kekanan Secara Continu Welcome to my cyute diary, and enjoy my story..

Jumat, 01 April 2011

thanks for support me

assalamualaikum:)

alhamdulillah,,macam ramai people sekitran yg bagi support ke I.. ada diorang bilang cam nih
"nea,,kite dngar laptop kmu ilang,,btul x' tuwh? hm,,sabar je lah.. nanti Allah gantikan yg bezt punya.."
or dis one..
"hmm,, x' apa, x' apa.. itu sbab Allah syang kita..if x' ada ujian,, it means Allah lupa ngan kita,, en if  Allah lupa artinya x' syang.."
en yang paling wat I senyum bin tertawa binti mawu fly tinggi2 kt awan hingga benar2 lupa ngan laptop sbab, I met sorang makcik time I passed a house mawu balik umah.. ekh, sakti mandraguna btol mantra diorang tuh.. time I lewat rumah dia, ada dia bilang cam nih..
U : "ehh nea... mawu kmana?? lama x' jumpa kamu, macam kamu nih tambah cantik.. warisan mama-papa betol2 jatuh kt muka kamu smua tuh..."
N : "heheh.. x' lah ustdza..[okay,, I call her ustadza sbab dia guru mengaji I time kanak-kanak dulu] 
biasa jew ini.. ustadza pula tmbah cantik & bersinar. cam mna bisa dapat muka bersinar cam ustadza nih?"
konon-konon I tanya balik ke dia sbab I tengah malu dah rasa macam  mawu fly tinggi2.. 
kt dalam otak I trus thinking "oyy btul kew muko I nih full warisan parents I ?? hmm,,, apepun maksud ustadza tuh,, skrang I akan slalu lewat depan rumah dia biar I bisa dengar yg diorang bilang I cantik... gahahahhahahahaha... bolehkah cam tuh???  x' lah.. mak I oweys bilang, if ada orang yg puji kita, jangan pernah busungkan dada.. mesti hucap Alhamdulillah en slalu rendahkan hati.. sbab,smuwa hnyalah milik Allah.. so, better to says : Alhamdulillah en thanks for ur kind ustadza, u also pretty":)
lagipula, smuwa wanita tuh cantikkan?? sapa dah bilang yang wanita tuh ganteng,,cepat angkat kaki!!! ngehehheh:))
~
ekceli, I  x' kesah tentang laptop I yang dicuri orang tuh.. but, d'problem is I punya bnyak data2 kt situ.. I dah save kmpulan power point dri univ.. pas tu,, ada bnyak picture2 terbaru I, pas tuh ada  rancangan blog award juga yg I dah siapkan tuk bagi2 ke kawanan blogger time I ada besdey...
"huwaaaaahh,,,,, ambil lah laptop tuh,, but please pulangkan memori dia ke I..."
hmmm,, sabar-sabar. ok.. dont talk about laptop anymore.. "x' apa, x' apa.. komputer macam lbih best. dah layar dia besar,, keyboard dia asyik giler wat taiping, x' gampang wat mata sakit, en x' mudah di amik orang sbab dia besar.." [kutipan kata2 papa tuk tenangkan hati I yg tengah gunda gulana x' tau mawu brkelana kmna, meooowwww]
 ~
okey, sbab hari ini makcik tuh bilang muko I full warisan parents I, so I letak new pict wit mommy..
tengok lekat2.. adakah muko tembem cam nih warisan?????


ngehehhe,, I dah kurangkan melayu sdikit.. wish u all get easy to read:)
thank you for reading this entry...

6 komentar:

  1. hahaha... cute.. imut.. comel.. macam emak.... :D

    BalasHapus
  2. Maaf sy yg tua mampir, meski banyak gak paham dg gy bahasa anak muda skrg. Salam!

    BalasHapus
  3. mirip mamanya kok.hehhe

    BalasHapus
  4. nice story.
    siape pulak la yang ambe' laptop awaktu?! *lemparbata.

    eh, awak ni org mane? bukan org malay ke...

    salam kenal n I'm follow ^_

    BalasHapus